Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt1887g1321kcal49.1g122.6g60.4g5.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1887g3132kcal358.5g0g188.7g0g
Arla Apetina Feta 3%943g1038kcal169.8g18.9g28.3g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g283g76kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11134kcal1162.2g310.2g556g21g
Valittu annoskoko5000g5567kcal581.1g155.1g278g10.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2784kcal290.6g77.6g139g5.3g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211