Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 85g749kcal0g0g84.6g0g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.9g0.3g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1512g302kcal9.1g57.4g4.5g21.2g
Tomaattimurska 3023g889kcal16.9g160.2g6g57.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4185kcal68g483g192.2g170.6g
Valittu annoskoko5000g2093kcal34g241.5g96.1g85.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1046kcal17g120.8g48.1g42.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216