Beacsun makkarakeitto

1. Vesi & lihaliemikuutio
2. Sipuli
3. Keittojuurekset (ensin jos tuoreita)
4. Perunat

Kun kasvikset kypsiä, makkara.

Hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Appuru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2491g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl31g78kcal3.7g0.5g6.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr16g44kcal1.2g1.5g3.7g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 905g689kcal17g140.2g1.8g9g
Uunilenkki (Hk), annos 100g623g1370kcal68.5g56.1g99.7g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr934g243kcal8.4g44.8g2.8g21.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4847kcal197.6g486.2g229.8g61.4g
Valittu annoskoko5000g2424kcal98.8g243.1g114.9g30.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1212kcal49.4g121.6g57.5g15.4g
Arvot/100g100g49kcal2g4.9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377405