Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%1238g1486kcal35.9g55.7g123.8g0g
Philadelphia Light tuorejuusto619g1177kcal48.3g21.1g99.1g0g
Parsakaali brokkoli 3096g1085kcal143g60.4g9.3g77.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g31g53kcal2.5g9.9g0.2g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7601kcal459.4g294.2g464.8g154.8g
Valittu annoskoko5000g3801kcal229.7g147.1g232.4g77.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1900kcal114.9g73.6g116.2g38.7g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484