Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g165g1480kcal0g0g164.5g0g
Tomaattimurska 2193g645kcal12.3g116.2g4.4g41.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2193g3728kcal416.7g0g219.3g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Valkosipuli 110g119kcal8.7g17.9g0.7g2.3g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.2g0.4g2.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g27g101kcal3.6g17g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12356kcal892.2g337g783.4g103.2g
Valittu annoskoko5000g6178kcal446.1g168.5g391.7g51.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3089kcal223.1g84.3g195.9g25.8g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773