Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1607g273kcal30.5g33.8g3.2g0g
Vesi1786g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g714g2429kcal14.3g21.4g250g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g893g2500kcal169.6g0g196.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10404kcal428.8g110.4g899.2g0g
Valittu annoskoko5000g5202kcal214.4g55.2g449.6g0g
Annoskoko puolitettuna2500g2601kcal107.2g27.6g224.8g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102