Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3378g3619kcal780.4g0g50.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton676g142kcal2g10.8g0g0.7g
Oliiviöljy 568g5019kcal0g0g567.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original95g66kcal3.8g7.6g2.8g2.8g
Hunaja 270g893kcal1.4g218.4g0g0g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19553kcal1578.2g484g1243g14.2g
Valittu annoskoko5000g9777kcal789.1g242g621.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4888kcal394.6g121g310.8g3.6g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744