Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 658g4772kcal7.8g2.6g534.9g0g
Sokeri 1491g6053kcal0g1489.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 483g688kcal60.3g1.4g49.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 877g2896kcal17.5g26.3g307g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1425g4891kcal145.3g997.8g17.1g49.9g
Ruokasooda 22g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g22g68kcal2.4g13.2g1.5g6.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g38737kcal466.6g5062g1820g112g
Valittu annoskoko5000g19369kcal233.3g2531g910g56g
Annoskoko puolitettuna2500g9684kcal116.7g1265.5g455g28g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465