Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1395g294kcal16.7g47.4g2.8g29.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g698g195kcal4.2g41.5g1.4g17.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1116g1551kcal212.1g0g78.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1395g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 39g345kcal0g0g39.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g279g251kcal8.4g9.8g19.5g2g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5336kcal485.4g207g282.4g102.2g
Valittu annoskoko5000g2668kcal242.7g103.5g141.2g51.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1334kcal121.4g51.8g70.6g25.6g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404