J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3971g1413kcal6.4g282.3g3.6g79.4g
Vesi, vesijohtovesi 294g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g735g2868kcal0g720.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8561kcal12.8g2005.8g7.2g158.8g
Valittu annoskoko5000g4281kcal6.4g1002.9g3.6g79.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2140kcal3.2g501.5g1.8g39.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403