Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1429g7571kcal112.9g457.1g600g0g
Kuohukerma,valio,2dl3571g12143kcal71.4g107.1g1250g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g39429kcal368.6g1128.4g3700g0g
Valittu annoskoko5000g19714kcal184.3g564.2g1850g0g
Annoskoko puolitettuna2500g9857kcal92.2g282.1g925g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003