Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g433g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2667g4427kcal506.7g0g266.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1333g4667kcal106.7g1040g8g22.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22227kcal1241.6g2166.8g952.6g79.4g
Valittu annoskoko5000g11114kcal620.8g1083.4g476.3g39.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5557kcal310.4g541.7g238.2g19.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728