Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse231g1708kcal0g0g189.2g0g
Sipulikuutiot rainbow513g51kcal7.7g7.7g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1282g1090kcal12.8g57.7g89.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g513g872kcal38.5g7.7g76.9g0g
Poronkäristys, Polarica2462g3200kcal492.3g0g147.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13841kcal1102.6g146.2g1007g0g
Valittu annoskoko5000g6921kcal551.3g73.1g503.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3460kcal275.7g36.6g251.8g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713