Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 175g85kcal2.1g16.6g0.3g2.8g
Vesi349g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.4g1.3g3.7g
Vesi2096g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.6g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi38g108kcal3.5g2.7g8.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos70g503kcal0.3g0.3g55.9g0g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Naudanpaisti 1747g1939kcal378.2g0g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6260kcal805.8g232.8g225g24.8g
Valittu annoskoko5000g3130kcal402.9g116.4g112.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1565kcal201.5g58.2g56.3g6.2g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579