Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)3125g2125kcal50g465.6g3.1g0g
Emmental, punaleima 17%625g1813kcal212.5g0g106.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1250g1063kcal17.5g55g87.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10000kcal560g1041.2g393.8g7.6g
Valittu annoskoko5000g5000kcal280g520.6g196.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2500kcal140g260.3g98.5g1.9g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629