Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1695g8729kcal278.6g0g859.2g0g
Herkkusieni 452g72kcal9.5g1.4g1.5g6.8g
Pasta Torino tumma1412g4944kcal254.2g833.3g55.1g84.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1130g961kcal11.3g39.5g79.1g0g
Sipuli (kuorittu)311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29578kcal1115.2g1778.2g1991g193.6g
Valittu annoskoko5000g14789kcal557.6g889.1g995.5g96.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7394kcal278.8g444.6g497.8g48.4g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201