Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g216kcal0g0g24.4g0g
Valkosipuli 24g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Tomaatti 1746g398kcal9.8g60.2g5.2g24.4g
Kasvisliemikuutio 38g117kcal3.6g5.2g9g0.6g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Basilika, kuivattu 1.7g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2793g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1798kcal41.4g190.8g79.4g67.2g
Valittu annoskoko5000g899kcal20.7g95.4g39.7g33.6g
Annoskoko puolitettuna2500g449kcal10.4g47.7g19.9g16.8g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781