Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti19g94kcal4.7g6.2g5.4g5.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g14g7.6kcal0.8g0.4g0.3g13.9g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g56g186kcal6.2g35.5g1.6g6.8g
Auringonkukansiemen 38g223kcal8.6g4.7g18.6g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1020kcal40.6g93.6g51.8g56.6g
Valittu annoskoko503g510kcal20.3g46.8g25.9g28.3g
Annoskoko puolitettuna251g255kcal10.2g23.4g13g14.2g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502