Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper67g480kcal0.7g0.7g53.4g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruisjauho Pirkka133g407kcal12.9g81.4g2.7g20g
Mustikka267g89kcal1.3g17.1g1.1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2245kcal30g270.2g114.4g57.6g
Valittu annoskoko504g1123kcal15g135.1g57.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna252g561kcal7.5g67.6g28.6g14.4g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277