Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 350g222kcal10.5g16.8g12.3g0g
Sokeri 56g227kcal0g55.7g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Voi 44g318kcal0.5g0.2g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1690kcal34.2g150.6g105.6g0g
Valittu annoskoko504g845kcal17.1g75.3g52.8g0g
Annoskoko puolitettuna252g423kcal8.6g37.7g26.4g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g14.9g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979