Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen113g156kcal21.4g0g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g538kcal49g21g28.4g10.4g
Valittu annoskoko504g269kcal24.5g10.5g14.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna252g135kcal12.3g5.3g7.1g2.6g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404