Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper667g4803kcal6.7g6.7g533.7g0g
Sokeri 354g1435kcal0g353.2g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1334g4069kcal129.4g813.9g26.7g200.1g
Mustikka2668g889kcal13.3g170.8g10.7g88.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g22451kcal300.6g2701.8g1142.2g576.6g
Valittu annoskoko5040g11226kcal150.3g1350.9g571.1g288.3g
Annoskoko puolitettuna2520g5613kcal75.2g675.5g285.6g144.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277