Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1400g7420kcal110.6g448g588g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2100g2646kcal231g6.3g189g0g
Voi 1400g10156kcal16.7g5.6g1138.2g0g
Canderel makeutusjauhe70g269kcal2g65.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g70g420kcal16.8g4.6g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g41821kcal754.2g1059.4g3906g0g
Valittu annoskoko5040g20911kcal377.1g529.7g1953g0g
Annoskoko puolitettuna2520g10455kcal188.6g264.9g976.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881