Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1440g7632kcal113.8g460.8g604.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl3600g12240kcal72g108g1260g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g39744kcal371.6g1137.6g3729.6g0g
Valittu annoskoko5040g19872kcal185.8g568.8g1864.8g0g
Annoskoko puolitettuna2520g9936kcal92.9g284.4g932.4g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003