Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%125g150kcal3.6g5.6g12.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto63g119kcal4.9g2.1g10g0g
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.1g5.3kcal0.3g1g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g768kcal46.4g29.6g46.8g15.6g
Valittu annoskoko505g384kcal23.2g14.8g23.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna253g192kcal11.6g7.4g11.7g3.9g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484