Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g108kcal0g0g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 284g976kcal29g199.1g3.4g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g2212kcal65.8g398.8g31.4g24.2g
Valittu annoskoko506g1106kcal32.9g199.4g15.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna253g553kcal16.5g99.7g7.9g6.1g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154049