Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1202g1142kcal240.4g0g20.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton301g481kcal24g12g39.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g301g373kcal9g76.9g1.8g0g
Vesi3005g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10116g4330kcal556.6g222.4g135.4g9.8g
Valittu annoskoko5058g2165kcal278.3g111.2g67.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna2529g1083kcal139.2g55.6g33.9g2.5g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344