Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit801g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1401g841kcal21g182.1g1.4g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Nakki,popsi grillinakki801g2074kcal96.1g44.8g168.1g1.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g20g132kcal0g0g14.8g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g6610kcal253.4g531.2g382.6g65.2g
Valittu annoskoko5064g3305kcal126.7g265.6g191.3g32.6g
Annoskoko puolitettuna2532g1653kcal63.4g132.8g95.7g16.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468