Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Poronpaisti 150g273kcal46.2g0g9.6g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1018g829kcal100.8g28.4g32.6g14.8g
Valittu annoskoko509g414kcal50.4g14.2g16.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna255g207kcal25.2g7.1g8.2g3.7g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271