Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu5.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g4.7g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.1g3.4kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g52kcal0g12.4g0g0.4g
Valittu annoskoko52g26kcal0g6.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal0g3.1g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal0g12g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207