Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.6g0.2g0.3g
Voi 8.2g60kcal0.1g0g6.7g0g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 11g4.9kcal0g1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g307kcal4.8g37.6g15.2g1g
Valittu annoskoko52g154kcal2.4g18.8g7.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g77kcal1.2g9.4g3.8g0.3g
Arvot/100g100g298kcal4.7g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760