Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g94g265kcal4.3g29.4g14.2g5.2g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Sipulikuutiot rainbow75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]113g371kcal30.4g0g27g0g
Kananmuna kuoreton75g107kcal9g0g7.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.2g0g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1785kcal97g69.8g120g13.8g
Valittu annoskoko510g893kcal48.5g34.9g60g6.9g
Annoskoko puolitettuna255g446kcal24.3g17.5g30g3.5g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.8g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574