Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g75g71kcal15g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1021g346kcal35.4g16g12.6g7.4g
Valittu annoskoko511g173kcal17.7g8g6.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna255g87kcal8.9g4g3.2g1.9g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834