Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g75g263kcal3.8g52.6g4.5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g75g105kcal4.1g14.3g3.4g0g
Vispikerma Flora 20%75g165kcal2.3g3.8g15g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Mansikka 263g122kcal1.3g22.1g0.5g5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka19g7.1kcal0.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1356kcal23.4g196.8g46.8g10g
Valittu annoskoko511g678kcal11.7g98.4g23.4g5g
Annoskoko puolitettuna255g339kcal5.9g49.2g11.7g2.5g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.3g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397