Gluteeniton Scones

Kuivaaineet sekaisin, pehmeä voi sekaan, sitten maito.

Saa noin 9 kökköä pellille.

Uunissa 225 astetta n 15min.

Pitää tulla pientä väriä pintaan.

Ohje löytyy gluteeniton riisijauho pakkausesta.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Jone97
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisijauhoseos, gluteeniton 199g693kcal5g160.4g1.1g6g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.6g0g0g
Voi 70g505kcal0.8g0.3g56.6g0g
Maito, Kevyt189g87kcal6.1g9.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g2973kcal24.4g438.4g121g12g
Valittu annoskoko513g1487kcal12.2g219.2g60.5g6g
Annoskoko puolitettuna257g743kcal6.1g109.6g30.3g3g
Arvot/100g100g290kcal2.4g42.7g11.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424744