Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 68g490kcal0.8g0.3g54.9g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Ruokasooda 2.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7kcal0.2g1.4g0.2g0.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g3974kcal47.8g519.4g187g11.4g
Valittu annoskoko513g1987kcal23.9g259.7g93.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna257g994kcal12g129.9g46.8g2.9g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465