Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.8g10kcal0.4g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1268kcal91.8g34.4g80.6g10.6g
Valittu annoskoko513g634kcal45.9g17.2g40.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna257g317kcal23g8.6g20.2g2.7g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773