Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Muna, annos 60g240g210kcal18.1g2g14.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g804kcal0.1g195.8g0.1g3.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Sokeri340g1380kcal0g339.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g22586kcal237.4g2878.8g1077.2g99.6g
Valittu annoskoko5140g11293kcal118.7g1439.4g538.6g49.8g
Annoskoko puolitettuna2570g5647kcal59.4g719.7g269.3g24.9g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205