Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g889g6487kcal8.9g8.9g710.9g0g
Sokeri 944g3832kcal0g943.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 733g1046kcal91.6g2.2g75.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g444g267kcal16.4g32.4g8.9g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g44g178kcal0g44g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1155g3964kcal117.7g808.6g13.9g40.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 53g197kcal9.9g5.9g11.6g16.2g
Marianne crush 150g666g2866kcal8g573.1g56g11.3g
Voi, 1 tl, 5 g36g263kcal0.4g0.4g28.8g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g18g11kcal0.7g1.3g0.4g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.2g8.2kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Marianne crush 150g27g117kcal0.3g23.3g2.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g39278kcal528g5050g1824.2g141.6g
Valittu annoskoko5152g19639kcal264g2525g912.1g70.8g
Annoskoko puolitettuna2576g9820kcal132g1262.5g456.1g35.4g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050