J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 410g146kcal0.7g29.1g0.4g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g76g296kcal0g74.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g883kcal1.4g207g0.8g16.4g
Valittu annoskoko516g442kcal0.7g103.5g0.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna258g221kcal0.4g51.8g0.2g4.1g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403