Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2001g1201kcal30g260.2g2g18g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1334g3036kcal253.5g0g226.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl667g567kcal9.3g29.4g46.7g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10320g10668kcal596.8g621.8g647g48.4g
Valittu annoskoko5160g5334kcal298.4g310.9g323.5g24.2g
Annoskoko puolitettuna2580g2667kcal149.2g155.5g161.8g12.1g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082