Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1598g560kcal73.8g31.2g4.8g40g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g53g128kcal2.9g22.4g2.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 266g121kcal8g12.8g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2664g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10336g2164kcal185.6g241.6g24.6g94.8g
Valittu annoskoko5168g1082kcal92.8g120.8g12.3g47.4g
Annoskoko puolitettuna2584g541kcal46.4g60.4g6.2g23.7g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122