Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.139g762kcal1.4g1.4g83.1g0g
Sokeri 118g478kcal0g117.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 114g163kcal14.3g0.3g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g3801kcal59.8g443.8g192.8g9.4g
Valittu annoskoko518g1900kcal29.9g221.9g96.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna259g950kcal15g111g48.2g2.4g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059