Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3427g723kcal41.1g116.5g6.9g72g
Hirvenjauheliha oma saalis1142g1279kcal251.3g0g34.3g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g297g83kcal1.8g17.7g0.6g7.4g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.9g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Vesi114g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g5206kcal594.6g286.2g188.6g166.6g
Valittu annoskoko5184g2603kcal297.3g143.1g94.3g83.3g
Annoskoko puolitettuna2592g1302kcal148.7g71.6g47.2g41.7g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407