Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2102g1151kcal33.4g275.6g3.6g17.9g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g901g2730kcal171.2g4.5g225.3g0g
Kananmuna kuoreton 1322g1885kcal165.2g4g135.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 162g1434kcal0g0g162.2g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g14653kcal750g607.4g1055g51.2g
Valittu annoskoko5184g7327kcal375g303.7g527.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna2592g3663kcal187.5g151.9g263.8g12.8g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874