Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl33g43kcal4.3g0.2g2.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.8g7.1kcal0.4g0.3g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 11g43kcal3.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g224kcal15.6g1g17.2g2.8g
Valittu annoskoko52g112kcal7.8g0.5g8.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna26g56kcal3.9g0.3g4.3g0.7g
Arvot/100g100g214kcal14.9g1g16.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169