Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 35g38kcal8.2g0g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.1g1.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g205kcal16.4g5.2g12.8g0g
Valittu annoskoko52g102kcal8.2g2.6g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna26g51kcal4.1g1.3g3.2g0g
Arvot/100g100g196kcal15.7g5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744