Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g34kcal0.2g7.8g0g0.4g
Valittu annoskoko53g17kcal0.1g3.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g9kcal0.1g2g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928