Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.6g1g3g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Rasvaton maito valio266g88kcal8.8g13g0g0g
Kananmuna, annos 65g87g109kcal9.5g0.3g7.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1837kcal55g237.6g70.8g6g
Valittu annoskoko520g918kcal27.5g118.8g35.4g3g
Annoskoko puolitettuna260g459kcal13.8g59.4g17.7g1.5g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412