Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 865g2969kcal88.2g605.7g10.4g30.3g
Sokeri 424g1722kcal0g423.9g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g66kcal0g16.5g0g0g
Rasvaton maito valio2662g879kcal87.9g130.5g0g0g
Kananmuna, annos 65g865g1090kcal95.2g2.6g77.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g333g2429kcal3.3g3.3g266.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g18370kcal551g2377.6g709g60.8g
Valittu annoskoko5200g9185kcal275.5g1188.8g354.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna2600g4593kcal137.8g594.4g177.3g15.2g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412